23 juni 2016

VIP BEGELEIDING

Steeds vaker worden bij TLG security chauffeurs ingehuurd om druk bezette (zaken)mensen naar het werk en afspraken te rijden. Hierdoor kan de tijd die normaal verloren gaat aan reizen een stuk efficiënter worden gebruikt. Met een mobiele telefoon en een laptop ontspannen op de achterbank, kunnen zaken gewoon doorgaan terwijl u zich niet druk hoeft te maken over files en/of parkeergelegenheid.

TLG security levert professionele, discrete chauffeurs, die naast een goede wegenkennis beschikken over de benodigde sociale vaardigheden. Een goede chauffeur moet zich immers in de meest uiteenlopende en veeleisende gezelschappen correct en voorkomend kunnen gedragen.

U kunt eenmalig een chauffeur inhuren, maar ook voor één of meerdere vaste dagen. Hiermee heeft u niet een langlopende verplichting maar u kunt wel iedere week beschikken over een (vaste) professionele chauffeur. In overleg kunnen wij voor het vervoermiddel zorgen, maar vanzelfsprekend kunt u ook met uw eigen vervoersmiddel worden gereden. Ook is er de mogelijkheid om de auto’s/limousines te laten begeleiden door ons motorveiligheidsteam.